Израелските военни потвърдиха смъртта на войник, държан като заложник от палестински

...
Израелските военни потвърдиха смъртта на войник, държан като заложник от палестински
Коментари Харесай

Израел потвърди смъртта на още един заложник, държан от „Хамас“

Израелските военни потвърдиха гибелта на боец, държан като пленник от палестински бойци в линията Газа в продължение на съвсем девет месеца след нападението на Хамас на 7 октомври.
В настрана изказване Форумът на фамилиите на заложници и изчезнали съобщи, че Мохамед Алатръш е бил погубен по време на октомврийското нахлуване против Южен Израел, а тялото му е било взето в плен от бойците на Хамас.
Преди това израелските управляващи потвърдиха, че Алатръш, старши сержант в бедуинското поделение за следене на израелската войска, е бил взет за пленник на 7 октомври. 39-годишният Алатраш има две съпруги и 13 деца, се споделя в изказване на форума.
" Форумът на фамилиите ще продължи да подкрепя и да стои до фамилията в този сложен миг и до момента в който тленните му остатъци не бъдат върнати в Израел ", се споделя в него.
Смъртта на Алатраш усилва броя на жертвите на нападението на Хамас до 1195 души, множеството от които цивилни, съгласно броене на Агенция Франс Прес, учредено на публични израелски данни.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР